Knitwear

10 items
Nieuw
Olaf Hussein
Wmn Slub Vest

€ 119,95
Nieuw
Olaf Hussein
Wmn Face Chainstitch Crewneck

€ 99,95
Nieuw
The New Originals
Paint Splatter Cardigan

€ 199,95
Nieuw
The New Originals
Dots Knit Spencer

€ 119,95
New Amsterdam Surf Association
Half Zip Oyster Tie Dye

€ 129,95
PAL Sporting Goods
Frat 3.0 Wool Full Pledge Cardigan

€ 449,95
PAL Sporting Goods
Frat 3.0 Varsity Cardigan

€ 399,95
50% SALE
Arte Antwerp
Kole Logo

€ 149,95 € 74,97
50% SALE
Arte Antwerp
Karl Multi

€ 119,95 € 59,97
50% SALE
POP Trading Company
Paisley Knitted Cardigan

€ 224,95 € 112,47

Knitwear voor heren en dames

Knitwear bij Coef Concept

Vaak vergissen mensen zich in knitwear, ze denken dat het oude gebreide truien zijn. Knitwear is vandaag de dag weer helemaal in. Het heeft vaak een mooie vintage look en zit daarnaast ook erg lekker. In het assortiment van Coef Concept vind je verschillende gebreide truien, zoals een coltrui, vest of een fijne pullover. Ontdek de diverse collectie knitwear van onder andere merken als A.P.C., PAL Sporting Goods en Drole de Monsieur.

Coltruien 

Coltruien zien er altijd strak uit, maar je kunt er veel mee variëren. Coltruien zijn daarnaast heerlijk warm en zitten ook nog eens erg lekker. Bij Coef Concept vind je coltruien van onder andere merken als A.P.C., Norse Projects, en Maison Kitsuné. Bij elke outfit is wel een combinatie met een coltrui mogelijk. Draag een effen coltrui voor een zakelijke outfit of neem er een met een drukkere print om voor een casual outfit te gaan.

Pullovers 

Met een mooie pullover kun je er ook in de winter in stijl bij lopen. Een onmisbaar item in je kledingkast. Bij Coef Concept vind je pullovers in verschillende stijlen en pasvormen. Er zal dus voor ieder wat bij zitten. Een pullover is te combineren met een blouse en pantalon voor een zakelijke outfit, maar je kunt het item ook casual dragen. Bij ons vind je een variatie van pullovers die je outfit de finish geeft die je nodig hebt. Bij Coef Concept vind je pullovers in verschillende merken zoals onder andere A.P.C., Stone Island, Aspesi, Denham. Ontdek de gehele collectie knitwear voor online op coefconcept.nl.