Knitwear

7 items
Nieuw
Arte Antwerp
Flower Stitch Allover Knit

€ 249,95
Daily Paper
Jabir Knit Ss Polo

€ 159,95
Daily Paper
Adaeze Crochet Cardigan

€ 159,95
50% SALE
New Amsterdam Surf Association
Tulip Crew Knit Black

€ 189,95 € 94,98
50% SALE
The North Face
U NSE Graphic Crew Core Logowear

€ 99,95 € 49,98
50% SALE
PAL Sporting Goods
Frat 3.0 Wool Full Pledge Cardigan

€ 449,95 € 224,98
50% SALE
PAL Sporting Goods
Frat 3.0 Varsity Cardigan

€ 399,95 € 199,98

Knitwear voor heren en dames

Knitwear bij Coef Concept

Vaak vergissen mensen zich in knitwear, ze denken dat het oude gebreide truien zijn. Knitwear is vandaag de dag weer helemaal in. Het heeft vaak een mooie vintage look en zit daarnaast ook erg lekker. In het assortiment van Coef Concept vind je verschillende gebreide truien, zoals een coltrui, vest of een fijne pullover. Ontdek de diverse collectie knitwear van onder andere merken als A.P.C., PAL Sporting Goods en Drole de Monsieur.

Coltruien 

Coltruien zien er altijd strak uit, maar je kunt er veel mee variëren. Coltruien zijn daarnaast heerlijk warm en zitten ook nog eens erg lekker. Bij Coef Concept vind je coltruien van onder andere merken als A.P.C., Norse Projects, en Maison Kitsuné. Bij elke outfit is wel een combinatie met een coltrui mogelijk. Draag een effen coltrui voor een zakelijke outfit of neem er een met een drukkere print om voor een casual outfit te gaan.

Pullovers 

Met een mooie pullover kun je er ook in de winter in stijl bij lopen. Een onmisbaar item in je kledingkast. Bij Coef Concept vind je pullovers in verschillende stijlen en pasvormen. Er zal dus voor ieder wat bij zitten. Een pullover is te combineren met een blouse en pantalon voor een zakelijke outfit, maar je kunt het item ook casual dragen. Bij ons vind je een variatie van pullovers die je outfit de finish geeft die je nodig hebt. Bij Coef Concept vind je pullovers in verschillende merken zoals onder andere A.P.C., Stone Island, Aspesi, Denham. Ontdek de gehele collectie knitwear voor online op coefconcept.nl.