Nieuw: Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Wij ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

De komende tijd zullen we hier flink mee aan de slag gaan. Heb je vragen over het merk, lees dan onder de foto's verder of kom langs voor vrijblijvend productadvies.
ECO FRIENDLY 

Bij KEVIN.MURPHY geven ze om het milieu en erkennen ze het serieuze gevaar van klimaatverandering. Als organisatie voelen ze zich verantwoordelijk een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en onze leefomgeving. Daarom maken ze bewuste keuzes als het gaat om de producten, ingrediënten en verpakkingen.

De natuurlijke ingrediënten die ze in de haircare lijn gebruiken, worden op een andere manier verkregen die zo min mogelijk schade leveren aan het milieu. Ze kiezen in onze zoektocht voor bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. Samen creeren wij veel afval. KEVIN.MURPHY wil hierop een verantwoorde manier mee omgaan. Al de verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ze zitten voornamelijk in rechthoekige verpakkingen. Dit doen ze niet voor niets. Door de producten in deze vormen te verpakken past er enerzijds meer inhoud in, anderzijds gebruik je minder materiaal.

CRUELTY FREE

PETA staat voor People for Ethical Treatment of Animals en is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld. De organisatie richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Ze komen op voor elke vorm van dierenmishandeling. PETA gaat alleen samenwerkingen aan met bedrijven die op een diervriendelijke manier produceren Bij KEVIN.MURPHY testen ze alleen op modellen en niet op dieren. Sinds 2011 is KEVIN.MURPHY een PETA-approved onderneming en daar zijn ze trots op!

SKINCARE FOR YOUR HAIR

De basis voor al DE washes, rinses, treatments en styling producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten gecombineerd met innovatieve skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. KEVIN.MURPHY vermijdt stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast werken ze zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten, omdat juist deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat: gewichtloze haarproducten die langdurig presteren, het haar stevigheid geven en bovendien parabeen- en sulfaatvrij zijn.