De Curly Girl methode

Het beste voor je krullen
De Curly Girl methode, ontwikkeld door Lorraine Massey, is een populaire methode die steeds vaker wordt ontdekt. Als je krullen hebt, weet je dat het soms lastig kan zijn wat betreft de verzorging. De Curly Girl methode wordt toegepast in onze salon. Onze kappers hebben zich gespecialiseerd in deze methode en staan bekend als krullenkapper in Nijmegen. We vertellen je er in deze blog meer over. 

Bij de Curly Girl methode gebruik je haarproducten die geen siliconen, minerale oliën, sulfaten en bepaalde soorten alcohol bevatten. Hiernaast is het vermijden van stylingsapparaten ook van belang, want naast dat onder andere sulfaten je haar uitdrogen, zijn stylingsapparaten ook een boosdoener.

Naast het vermijden van een aantal ingrediënten en producten, zijn er ook producten die je juist wel moet gebruiken als je je haar volgens de Curly Girl methode verzorgt. Dit zijn onder andere milde cleansing ingrediënten, plantaardige oliën, proteïnes en moisturizers.
Ook bij Coef Hairdressers wordt gebruik gemaakt van de Curly Girl methode. Onze krullenkappers Mandy en Benthe zijn ervaren en weten als geen ander raad met krullend haar. Er zal onder andere door hen gebruik worden gemaakt van de producten van Bouclème, dé producten voor krullend haar. Deze zitten vol met hoogwaardige werkstoffen die ervoor zorgen dat droog haar weer vochtig en levendig wordt. Bij Bouclème staat duurzaamheid voorop en waar mogelijk gebruiken ze fairtrade ingrediënten. 

Naast de stylings- en verzorgingsroutines van de Curly Girl methode beheersen wij ook de Romy Xsara technieken. Hierbij kijken we naar vormen in het gezicht en het type krul, waarop we de coupe op aanpassen. Zo kunnen we krullen activeren waar nodig, volume plaatsen waar dat het beste bij je past en een gepersonaliseerde coupe- en stylingsroutine samenstellen.

Door de combinatie van de Bouclème producten, de Curly Girl methode, de Romy Xsara technieken en de werkwijze van onze krullenkappers krijgt jouw haar een verzorging en uitstraling als nooit tevoren!

Wil je meer weten over de Curly Girl methode of over een van onze producten? Onze hairdressers bij dé krullenkapper van Nijmegen vertellen je er alles over. Maak online een afspraak of kom langs.