Veja

5 items
Veja
V-12 Leather

€ 159,95
Veja
Volley O.T. Leather

€ 144,95
Veja
V-90 O.T. Leather

€ 164,95
Veja
V-90 O.T. Leather

€ 164,95
Veja
V-90 O.T. Leather

€ 164,95

Veja voor heren en dames

Veja bij Coef Concept 

Veja is een Frans merk, opgericht in 2005 door twee echte sneakerlovers die duurzaamheid belangrijk vinden. Sindsdien maakt het merk Veja stijlvolle sneakers, die bovenal duurzaam en ecovriendelijk zijn. De uniseks sneakers van Veja worden fairtradegemaakt in Brazilië, zonder dat daar chemicaliën of vervuilende processen bij komen kijken. En vegans, opgelet! Een deel van de collectie van Veja is zelfs vegan. Bij deze vegansneakers zijn geen dierlijke materialen gebruikt, toch is de look and feel van de sneaker is vergelijkbaar met leer. 

Veja staat bekend om het feit dat zij niet aan marketing doen, maar alle winst terugsteken in het productieproces en op zoek gaan naar manieren om de sneakers nog duurzamer te kunnen produceren. Het merk is ooit begonnen met de vraag: is een betere wereld mogelijk? Ieder jaar weer probeert het merk zijn steentje hieraan bij te dragen, door sneakers te maken van biologisch katoen, fair trade rubber en plantaardig gelooid leer. 

Duurzame Veja sneakers 

Het Franse merk focust zich op transparantie en eerlijke handel. Sociale en ecologische verantwoordelijkheid neemt Veja erg serieus. Het merk heeft direct contact met de fabriek die de sneakers produceert om zo de beste werkmethoden te kunnen toepassen. Over iedere stap in het proces wordt goed nagedacht en gekeken hoe dit zo duurzaam mogelijk kan worden gemaakt. 

Voor de productie van de schoenen wordt gebruik gemaakt van ecologisch en biologisch katoen. De schoenzolen zijn gemaakt van fairtrade rubber uit de Amazone, de enige plek op de aarde waar rubber nog in het wild groeit. Daarnaast maakt het met merk ook gebruik van B-mesh, een materiaal dat volledig is gemaakt van gerecycled polyester. Per sneaker zijn ongeveer 3 plastic flessen nodig. Last but not least: zelfs de schoenendoos is gemaakt van gerecycled karton! Deze milieuvriendelijke schoen is zeker een verantwoorde keuze en een goede toevoeging aan je sneakercollectie!

Veja sneakers voor dames en heren bij Coef Concept 

De sneakers van Veja hebben een eenvoudig, strak design en zijn gemaakt voor zowel dames als heren. Veja sneakers zorgen voor een stijlvolle, casual look. De sneaker kan gemakkelijk gecombineerd worden met bijvoorbeeld een nette pantalon, maar kan ook gedragen worden onder een goede jeans. Populaire modellen van Veja bij Coef Concept zijn onder andere de V-10, de Campo en de Condor. Ontdek de nieuwste sneakers van Veja online op coefconcept.nl.