Stepney Workers Club

1 item
70% SALE
Stepney Workers Club
Varden L Suede

€ 110,00 € 33,00

Stepney Workers Club voor heren en dames

Stepney Workers Club bij Coef Concept 

Stepney Workers Club is een unisex schoenenmerk uit Engeland, Oost-Londen om precies te zijn. Het merk produceert tijdloze, klassieke sneakers in verschillende kleuren. Voor het ontwerp van de sneakers van StepneyWorkers Club, hebben de designers zich laten inspireren door door een oude canvas sneaker. De sneaker had een soort gevulkaniseerde zool, die populair was geworden bij  Vans en Converse. De sneakers van StepneyWorkers Club zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, bijvoorbeeld suede en canvas. 

Stepney Workers Club voor dames en heren 

Het Londense merk Stepney Workers Club, opgericht in 2018, haalt zijn inspiratie uit de Engelse Stepney Workers Sports Club – een anti-oorlog sportgroep uit de jaren '20. Het handdruksymbool staat voor de merkboodschap ‘Freedom of sport, freedom of thought’. De oprichters vonden en vinden het belangrijk dat de schoenenvan Stepney Wokers Club unisex zijn. Inclusiviteiten eenheid zijn belangrijke termen voor het merk en daar past een unisex sneaker goed bij. 

Stepney Workers Club Dellow M 

Een van de populairste sneakers van Stepney Workers Club is de Dellow. De Dellow is verkrijgbaar in een aantal verschillende materialen, bijvoorbeeld canvas, leer en harig suède, en in diverse kleuren, zoals zwart, wit, leger groen en oranje. De Dellow is makkelijk te combineren, zowel onder een casual als onder een nette outfit. De Dellow van StepneyWorkers Club mag zich met recht een tijdloze klassieker noemen die niet snel uit de mode zal raken. 

Ontdek de collectie van Stepney Workers Club op coefconcept.nl.