Patagonia

15 items
30% SALE
Patagonia
P-6 Label Trad Cap

€ 39,95 € 27,97
Patagonia
M'S Baggies Shorts - 5 In.

€ 64,95
Patagonia
M'S Baggies Shorts - 5 In.

€ 64,95
30% SALE
Patagonia
Fitz Roy Icon Uprisal Crew Sweatshirt

€ 74,95 € 52,47
Patagonia
Retro Pile Jacket

€ 149,95
30% SALE
Patagonia
M'S Terrebonne Joggers

€ 99,95 € 69,97
Patagonia
P-6 Logo Responsibili-Tee

€ 44,95
Patagonia
P-6 Logo Responsibili-Tee

€ 44,95

Patagonia voor heren en dames

Patagonia bij Coef Concept

Patagonia is een Amerikaans outdoor merk, opgericht in 1973 door Yvon Chouinard. Patagonia is één van de meest duurzame kledingmerken in de sport& outdoorsector. Patagonia loopt voor op het gebied van duurzaam produceren door veel gebruik te maken van gerecyclede materialen en zich in te zetten voor minimale belasting van het milieu. Met jarenlange ervaring kun je van Patagonia eerlijke kleding van duurzame kwaliteit verwachten. 

Patagonia: eerlijk en duurzaam 

Transparantie en gelijkheid staan bij het merk hoog in het vaandel. Ook een eerlijke prijs betalen aan de fabrikant en gerecycled materiaal gebruiken vinden ze bij Patagonia belangrijk. Patagonia wil dat het milieu zo min mogelijk wordt belast bij het produceren van hun collecties. Ook doneert Patagonia 1% van hun opbrengsten aan milieuorganisaties. Zo probeert Patagonia bij te dragen aan een betere wereld.

De collectie van Patagonia

In de diverse collectie van Patagonia vind je ook outdoor kleding. Dat is waar het allemaal begon; bij het maken van bergbeklimgear. Ondertussen is het merk ook populair geworden in de streetwear scene. Van wind- en waterdichte, lichtgewicht jassen met een strak design, tot ideale basics die perfect zijn voor in jouw garderobe. Bij Coef Concept vind je een diverse collectie van Patagonia, met onder andere t-shirts, truien, shorts en jassen. 

Populaire items van Patagonia zijn o.a. de Patagonia P-6t-shirts met logo opdruk die ieder seizoen weer terugkomen in nieuwe kleuren.De t-shirts hebben een strak design en zijn gemaakt van organic cotton. Naast kleding heeft Patagonia ook accessoires, zoals tassen. Ontdek de nieuwste collectie kleding en accessoires van Patagonia online op coefconcept.nl.