Le Bonnet

Le Bonnet voor heren en dames

Le Bonnet bij Coef Concept

Le Bonnet is een Amsterdams merk dat winteraccessoires maakt.De collecties worden ontworpen in Amsterdam. De items worden geproduceerd in een fabriek in Schotland. Deze fabriek is meer dan 170 jaar oud. Het merk vindt duurzaamheid erg belangrijk, daarom zijn de items van Le Bonnet gemaakt van de beste natuurlijke materialen. Het 'Made in Scotland' label staat voor vakmanschap & kwaliteit. Alle items van de collectie worden op traditionele machines gebreid.

Le Bonnet muts 

Le Bonnet accessoires zijn gemakkelijk te dragen en trekken de aandacht doordat de kwaliteit luxe uitstraalt. De mutsen van Le Bonnet maken je outfit helemaal af. De mutsen van Le Bonnet zijn bij Coef Concept verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo zijn er opvallende kleuren, zoals rood, blauw, roze, geel of groen, maar ook minder felle kleuren zoals beige, grijs, zachtroze of zwart. 

De mutsen worden op traditionele machines gebreid, met technieken die al door meerdere generaties is doorgegeven. Nadat de mutsen zijn gebreid, worden ze gewassen, geperst en grondig gecontroleerd. De winter accessoires van Le Bonnet zijn super zacht en duurzaam dankzij de perfecte combinatie van Angorawol en lamswol. De items zijn biologisch afbreekbaar.

Le Bonnet winteraccessoires 

Ben je op zoek naar een muts waar je lang van kunt genieten? Dan zit je bij Le Bonnet zeker goed. Door de hoge kwaliteit wol gaan de items meerdere winters mee. Naast beanies vind je bij Coef Concept ook sjaals van Le Bonnet in diverse kleuren. Ook deze zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te combineren. De sjaals zijn heerlijk warm en ook erg stijlvol. 

Ontdek de collectie winteraccessoires van Le Bonnet op coefconcept.nl.