Jason Markk

8 items
Jason Markk
Suede Cleaning Kit

€ 17,00
Jason Markk
Repel Pump Spray

€ 20,00
Jason Markk
Essential Kit

€ 20,00
Jason Markk
RTU Foam

€ 20,00
Jason Markk
Standard Brush

€ 10,00
Jason Markk
8oz Prem Shoe Cleaner

€ 20,00
Jason Markk
Prem. Brush Shoe Cleaning

€ 13,00
Jason Markk
Jason Markk Care Kit

€ 39,00

Jason Markk

Jason Markk bij Coef Concept

Jason Markk is in 2007 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot dé specialist in premium shoe care. De oprichter van Jason Markk is een echte sneakerlover. Hij miste eengoed reinigingsproduct voor sneakers. Zo introduceerde Jason Markk een premium schoenreiniger, precies afgestemd op de behoefte van de sneakers. De producten van Jason Markk bevatten geen agressieve chemicaliën, dus als echte sneakerlover kun je zonder zorgen je favoriete sneakers weer schoon krijgen. Ontdek de premiumshoe care producten van Jason Markk online bij coefconcept.nl.

Jason Markk shoe cleaner 

Jason Markk heeft een groot assortiment aan items om je sneakers mee schoon te houden. Want ja, jij baalt toch ook enorm als er een vlekje op je nieuwe dure sneakers zit? Met de producten van Jason Markk hoef je je daar niet meer druk over te maken. De Shoe Cleaning Kit van Jason Markk bevat niet alleen een schoenenreiniger, maar ook de borstel om zo elke sneaker weer schoon te krijgen. Jason Markk heeft ook Quick Wipes, om je schoenen snel mee schoon te kunnen maken. Perfect wanneer je bijvoorbeeld een dag op een festival bent!

Jason Markk sneaker reiniger 

Jason Markk staat ook wel bekend als: “The world’s most trusted premium shoe care brand”. De producten van Jason Markk zijn gemaakt van natuurlijke producten en zijn daarnaast ook nog volledig biologisch afbreekbaar. Stop met je sneakers te reinigen met verschillende chemicaliën en stap over op Jason Markk!Ontdek het aanbod van Jason Markk online op coefconcept.nl.