Golia

27 items
Golia
Tony

€ 59,00
Golia
Junior Necklace

€ 53,95
Golia
Silvio

€ 53,95
Golia
Silvio Necklaces

€ 44,00
Golia
Janice Necklaces

€ 44,00
Golia
Triple Band Ring

€ 149,00
Golia
Paulie

€ 79,00
Golia
Paulie Necklaces

€ 69,00
Golia
Puffy Band Space Ring

€ 109,00
Golia
Paulie Bracelet

€ 54,00
Golia
Janice

€ 54,00
Golia
Janice Bracelet

€ 39,00
Golia
Gloria Hoops Small

€ 68,95
Golia
Donatella Hoops Small

€ 59,00
Golia
Carmela

€ 69,00
Golia
Carmela Bracelet

€ 49,00
Golia
Gloria Hoops Small

€ 63,95

Golia voor heren en dames

Golia bij Coef Concept 

In 2018 hebben de Amsterdamse Margot Feelders en Roï Elmaliah het uniseks sieraden label Golia opgericht. Alle sieraden van Golia zijn goudkleurig en hebben een vintage uitstraling. De sieraden zijn samengesteld en ontworpen door mannen en vrouwen, om zo de beste uniseks sieraden te ontwikkelen. Bij Coef Concept vind je een divers aanbod accessories van Golia met onder andere oorbellen en kettingen. 

Kwaliteit van Golia 

Alle sieraden van Golia worden handgemaakt in Italië van gerecycled goud. De sieraden kunnen los of samen worden gedragen. Creëer een toffe look door verschillende kettingen of oorbellen met elkaar te combineren. De sieraden van Golia zijn van hoogstaande kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de sieraden gewaarborgd blijft, werkt Golia samen met kleine lokale bedrijven voor de productie van de sieraden.De sieraden van Golia verkleuren niet en zullen niet snel kapotgaan. Wil je ervoor zorgen dat je Golia sieraden lang mooi blijven? Doe je sieraden dan af wanneer je gaat douchen of sporten en probeer contact met parfum, lotions en zeewater te vermijden.

Goliasieraden bij Coef Concept

De sieraden van Golia zijn geïnspireerd door de klassieke vintage look van de jaren ‘90. De accessoires zijn tijdloos en kunnen ieder seizoen gedragen worden. Daarnaast zijn de Goliaitems uniseks. 

Ontdek de collectie sieraden van Golia online bij coefconcept.nl en maak je look compleet!