Clarks

Clarks voor heren en dames

Clarks bij Coef Concept

Clarks is een Brits schoenenmerk opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James. Clarks is gevestigd in Street, een plaats in het Engelse Somerset. Het merk staat bekend om zijn comfortabele, klassieke schoenen met een tijdloos design. De schoenen kunnen zowel onder een jeans als onder een pak gedragen worden. Clarks heeft kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan en brengt ieder seizoen een collectie met zowel klassieke, tijdloze schoenen als sneakers met vooruitstrevende designs.  
Actuele modetrends gecombineerd met vakwerk staat bij Clarks centraal. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. Nieuwe ontwerpen en innovaties staan voorop bij Clarks. Het merk doet graag dingen anders, van innovatieve voetzolen tot snelle prototypes en 3D-printen, innovatieve ideeën onderscheidt Clarks van andere merken. 

Desert boot van Clarks 

Het populairste model van het merk is toch wel de desert boot. Deze unisex suede schoen is enkelhoog met een veter. Met de desert boot is Clarks zo populair geworden. De Clarks desert boot is dan ook nog steeds een veel gezien model in het straatbeeld en is ieder seizoen weer verkrijgbaar in een aantal stijlvolle kleuren. 

Clarks voor dames en heren 

Bij Coef Concept zijn Clarks te vinden voor zowel heren als dames. Bijvoorbeeld de populaire Desert boot, maar ook de Wallabee is er voor zowel de man als de vrouw. Het merk produceert niet alleen schoenen voor man en vrouw, maar gelooft ook in ‘equal pay’ voor man en vrouw. Elk jaar brengt het merk een verslag uit over hoe groot het verschil in loon is tussen man en vrouw en wat zij eraan doen om dit te verkleinen. 

Ontdek de hele collectie schoenen van Clarks nu op coefconcept.nl.