Autry Action

6 items
Autry Action
Clc Low Man

€ 194,95
Autry Action
Medalist Low Man

€ 184,95
Autry Action
Medalist Low Man

€ 184,95
Autry Action
Reelwind Low Man

€ 169,95
Autry Action
Reelwind Low Man

€ 169,95
Autry Action
Medalist Low Man

€ 179,95

Autry Action voor heren en dames

Autry Action bij Coef Concept 

In 1982 is in Dallas, Texas het merk Autry Action opgericht. De sneakers, ook wel ‘de schoen met de Amerikaanse vlag’ genaamd, kregen al snel veel naamsbekendheid door ontwerp- en technische innovaties. Het merk heeft de sneakerlijn speciaal ontwikkeld voor specifieke sporten: tennis, hardlopen en aerobics. Met behulp van grote marketinginvesteringen en campagnes in lifestyle- en sportbladen, werd het merk in een aantal jaar vrij populair en een van de best verkopende sportschoenenmerken in Noord-Amerika. 

Awards voor Autry Action 

Al snel kreeg het merk goede reacties. In 1985 werd het model de ‘Medalist’ beoordeeld als beste schoen op de markt door Tennis Magazine. Hier bleef het niet bij. Twee jaar laten kreeg het model ‘Jetstreamers’ door Runner’s World Magazine een 5-sterrenbeoordeling.

Iconisch & tijdloos design 

In de collectie van Autry Action vind je enkele klassieke silhouetten. De sneakers hebben een comeback gemaakt. De modellen van Autry Action hebben een simplistisch design en zijn gemaakt van premium leer (en suède). Afgewerkt met een dikkere zool. Dankzij het tijdloze design en de iconische uitstraling zijn de sneakers erg populair. 

Ontdek de nieuwste collectie van Autry Action bij coefconcept.nl.